torsdag den 9. juli 2009

Anmeldelse af Momondo-guide

Så kom den første anmeldelse af Guiden til Berlin: "Velskrevet og en anelse upraktisk". Sounds like my life! 

Jeg håber I får en dejlig sommer voller freude!!!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Camilla Riis Cornelius i EkstraHadet skriver om den "upraktiske" guide:

"Stedet ligger på Schönhauser Allee. En meget lang gade, når man trasker op og ned ad den, fordi ens guidebog ikke fortæller, i hvilket nummer 'Brasilian Wax' ligger. Megairriterende."

Maaske det upraktiske ved guiden er at den ikke kan spørge om vej for dig? Eller at den ikke kan lære dig at snakke tysk? Eller at den ikke eliminerer din angst for fremmede (tyskere)? Eller er det fordi den ved hjælp af sort magi frarøver dig enhver form for eventyrlyst og initiativ?

Unknown sagde ...

Hvor er jeg glad for at jeg købte din Berlin guide i dag.Skal afsted til Berlin i denne uge og glæder mig vildt til at afprøve nogle af dine forslag til fx. cafe,bar m.m.
Dejligt med en anderledes "turen går til"

Anonym sagde ...

Jeg kan kun sige, at der ikke findes den guide-bog til Berlin, som jeg ikke kender forfra og bagfra. Og at jeg har været i byen rigtig mange gange på ferie og weekends. Sidste gang var i starten af denne måned, hvor jeg for første gang medbragte Sissel-Jo's guide. Og den gav min kæreste og jeg en helt ny oplevelse af byen, både Vest og Øst, som vi ikke havde fundet ud af uden denne guide. Ikke mindst fordi der er så mange beskrivelser af områder og steder, man normalt ikke oplever som turist. Jeg kan anbefale den varmt. Tak, Sissel!

nexusone sagde ...

Du burde nævne Bonanza Coffee Heroes i forbindelse med Oderberger Strasse. De serverer rigtig god kaffe.

BCH er perfekt sted at slå sig ned efter en shoppingtur på Loppemarkedet om søndagen.

Christine Clemmensen sagde ...

Hej med dig. Jeg er - måske som den sidste i DK - blevet interesseret i D.s Fjer. Lidt langsom til den slags. Men nu glæder jeg mig så.
Jeg nød dit inlæg om angst og tanker. Og jeg synes jo det samme - det er som det er. Det er vores opfattelse af det, som gør vores liv.

Tillykke med US-edition, og god fornøjelse med Oprah. Selv går jeg efter Martha Stewart - men min er jo også en hobbybog :-)